top of page

TRAINER

EMMELY VANDORPE

emmely.jpg
calmontgundogs-zittende hond.png

Mijn naam is Emmely Vandorpe en met mijn 34 jaar het jongste lid van deze club.Ik woon te Kluisbergen en in het dagelijkse leven ben ik zaakvoerder van grand café Memling, een horecazaak gelegen in Ronse.

 

De liefde voor honden kreeg ik met de paplepel binnen. Van kindsbeen af werd ik ‘gebeten’ door honden en andere (huis)dieren.

In mijn jeugd ben ik dan ook altijd omringd geweest met dieren. Interessante visies en de band die ontstaat tussen hond en mens bracht een familielid en werkzaam als instructrice puppy en gehoorzaamheid, mij dan ook bij. Het duurde niet lang voor ik mijn eerste hond kocht. Pas enkele jaren later stapte ik in het jachtgebeuren.

 

Ik heb twee kortharige Vizsla’s, Orelia Ona Erdei Szimatolo van 5 jaar en Queen Tia Erdei Szimatolo van 3 jaar. Mijn oogappels zijn beide actief in de jacht. Zelf volgde ik met beide honden jachtopleiding bij J.A.C orion. Als voorjager ga ik graag mee tijdens het jachtseizoen. Ik vind het fascinerend om mijn honden dan aan het werk te zien en hun prestaties te bewonderen. Het is hun natuur , hun aard.

Dagelijks blijf ik ook leergierig bezig met mijn honden en deel ik graag die kennis met anderen.

Begin dit jaar had ik mijn eerste nestje. Als hobbyfokker streef ik ernaar dat de pups al vanuit het nest een basis meekrijgen en begeleid ik de nieuwe baasjes in het creëren van een innige band met hun nieuw gezinslid.

Honden zijn mijn passie, mijn leven en ik haal er enorm veel voldoening uit. Daarom wil ik graag mijn kennis en ervaring met jullie delen zodat ook jullie en jullie viervoeters een speciale band kunnen opbouwen .Onvoorwaardelijke liefde !!! Ik voel dat ik een meerwaarde kan betekenen in de begeleiding van dit fantastische team.

 

 

Tot snel Emmely

bottom of page