top of page

Dierenarts Kaat De Ridder

Wij hebben bij Calmont Gundog Training een heel divers ledenbestand en daar zijn we trots op! De meesten zijn slechts hobbymatig met honden bezig, maar Dr Kaat De Ridder heeft van haar passie, haar beroep gemaakt en zal op regelmatige basis informatie en advies geven over onze geliefde (jacht)hond.


Kaat aan het woord:

Van jongs af ben ik met paarden en honden omringd geweest. Waardoor de keuze om dierenarts te worden vanzelf sprekend was. Ik ben in 1998 afgestudeerd als dierenarts. Ik heb dan ervaring opgedaan in verschillende praktijken binnen – en buitenland. Nu werk ik samen met mijn man Jan Stevens in dierenartsencentrum Nieuwe Dijk te Lommel.

Doorheen de jaren verschillende opleidingen gevolgd, de 3 jarige opleiding vakdierenarts kleine huisdieren, de opleiding tandheelkunde aan de Europese school.

Mijn interesse gaat vooral naar dierentandheelkunde.

Dierenarts Jan heeft zich verdiept in laparoscopische operaties en endoscopie.

Dierenarts Jan heeft enkele jaren geleden zijn jachtexamen gedaan. Hij is met de jacht en Duitse draadharen opgegroeid. We hebben nu een Duitse draadhaar reu van 9 jaar en een jong teefje van bijna een jaar. Ikzelf ga mee op jacht als voorjager en vind het fijn om met de honden te trainen . Ik volg de trainingen veldwerk met mijn jonge staande hond bij Calmont Gundogs.


www.nieuwedijk.be

145 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page